Doe mee met Tante Lean Powerweek in januari 2025 en mei 2025!

Partner Agile Amsterdam 2020

Nog geen vier maanden geleden lieten wij vol trots weten dat wij officiële partner waren van Agile Amsterdam 2020! Hoe tof was het dat hét internationale Agile-event van het jaar in het teken stond van de kruisbestuiving tussen het bedrijfsleven en … het onderwijs! Maar toen was daar ineens corona … Waar veel bedrijven direct in de actiestand schoten, namen wij even een stapje terug om alles goed van een afstandje te bekijken. September leek nog ver weg, maar toch begonnen we wel een beetje heen en weer te schuiven op onze stoel. Events werden gecanceld, maatregelen werden iedere week aangepast.

Samen met Nils van Oud van Incrementor, hoofdorganisator van Agile Amsterdam, werd er heel wat vergaderd, zowel online als op de hei (uiteraard met 1,5 meter afstand!). Zouden we het wel of niet door laten gaan? En zo ja, hoe?

Nu openbare gelegenheden binnenkort weer zullen openen, zij het met aangepaste maatregelen, hebben wij besloten Agile Amsterdam door te laten gaan! De voorbereidingen zijn weer opgepakt en achter de schermen zijn we hard bezig invulling te geven aan deze toch wel bijzondere editie. Want hoe pak je dat aan, een event waarbij minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden? En wordt het event dit jaar wel zo internationaal als voorgaande jaren?

Wat onveranderd blijft aan het programma van dit jaar, is dat Tante Lean, voorafgaand aan de congresdagen, twee opleidingen zal verzorgen op 22 en 23 september, namelijk de Opleiding Agile-coach in het onderwijs en Scrum in de klas. Maar ook de invulling daarvan zal hier en daar aangepast moeten worden. Als je de aftermovie van de Agile-coach-opleiding hebt gezien, zul je begrijpen waarom! 😉

Wil je ook aanwezig zijn op het event? Ga naar: Agile Amsterdam

Of deelnemen aan één van onze opleidingen? Ga dan naar: Opleiding Agile-coach in het onderwijs en Scrum in de klas

Facebook
Twitter
LinkedIn
De school als lerende organisatie - Tante Lean

Online releasen

Door Tim van Rheenen Online werken – we ontkomen er niet meer aan. Dus zodoende begeleidde ik onlangs de eerste online release op OBS Groenehoek.

lees artikel »
De school als lerende organisatie - Tante Lean

Over Tante lean

We hebben een passie voor het onderwijs, kennen de klappen van de zweep en hebben de sleutel gevonden waarmee het onderwijs beter, leuker en energieker wordt! Door het uit ICT afkomstige Agile werken te vertalen naar het onderwijs.