Doe mee met Tante Lean Powerweek in januari 2025 en mei 2025!

Allereerste opleiding tot Agile-coach in het onderwijs in Nederland!

Wij gaan iets bijzonders doen! Tante Lean geeft op 22 en 23 januari namelijk de ALLEREERSTE (CRKBO-geregistreerde) opleiding Agile-coach in het Onderwijs in Nederland!

Tijdens onze reguliere projecten en veranderopdrachten kenmerkt onze werkwijze zich door 1) invoegen, 2) toevoegen en 3) uitvoegen. Tijdens deze laatste uitvoegfase leiden wij mensen intern op tot Agile-coach en/of adviseerden bij voorheen om een externe opleiding te volgen.  Maar omdat Agile zijn oorsprong kent in de IT en het bedrijfsleven, hebben deze reguliere opleidingen tot Agile-coach een sterk accent op kennis en vaardigheden binnen deze sector.

Het onderwijs verschilt echter in diverse opzichten van deze sector. En in toenemende mate kregen wij van klanten de vraag of we niet zelf een opleiding konden verzorgen om zo de Agile Mindset een ‘onderwijsgezicht’ te geven. Dat was voor ons de aanleiding om het zelf te gaan doen.

Onze opleiding Agile-coach in het onderwijs is vormgegeven sámen met en op basis van feedback van onze opdrachtgevers. In twee dagen (op een prachtige locatie aan zee!) word je optimaal voorbereid op het begeleiden van projecten, implementaties en verandertrajecten op basis van een Agile Mindset, zodat je een nog betere bijdrage kunt leveren aan het realiseren van de ambities van en in het onderwijs. Dus heb je altijd al verandertrajecten in jouw onderwijsorganisatie willen begeleiden? Geef je dan snel op. Er is namelijk nog maar 1 plek beschikbaar!

De opleiding wordt verzorgd door Agile-coaches Djoro Loupatty en Marlies van Beem.

Facebook
Twitter
LinkedIn
De school als lerende organisatie - Tante Lean

Online releasen

Door Tim van Rheenen Online werken – we ontkomen er niet meer aan. Dus zodoende begeleidde ik onlangs de eerste online release op OBS Groenehoek.

lees artikel »
De school als lerende organisatie - Tante Lean

Over Tante lean

We hebben een passie voor het onderwijs, kennen de klappen van de zweep en hebben de sleutel gevonden waarmee het onderwijs beter, leuker en energieker wordt! Door het uit ICT afkomstige Agile werken te vertalen naar het onderwijs.