Doe mee met Tante Lean Powerweek in MEI!

Meer tijd, meer energie en vooral meer plezier in je werk

Je werkt in het onderwijs. Met een passie voor de leerlingen. Om hen klaar te stomen voor de toekomst. 

Je verlangt ernaar om in te kunnen springen op verandering. Om samen met je team het beste onderwijs neer te zetten. Je wilt van je school een lerende en professionele organisatie maken. Je wilt een verschil maken, maar je komt structureel tijd te kort. Naast de reguliere werkzaamheden, ben je veel adhoc aan het werk of brandjes aan het blussen. Je team waar je mee werkt is minder betrokken dan je zou willen en de energie is ver te zoeken. 

Wij komen net als jij uit het onderwijs en hebben dit zelf ook ervaren. Wij weten hoe je je voelt. En we hebben de oplossing voor je! 

Agile werken biedt je een uitweg uit deze bedrukkende werkomgeving. Door het eigenaarschap bij je onderwijsteam te leggen, creëer je daadkrachtige, gemotiveerde en flexibele samenwerkingen die snel tot resultaten leiden. Zonder complexe processen, want werken vanuit zelforganisatie is niet moeilijk. Het vereist alleen een andere mindset

De school als lerende organisatie - Tante Lean
De school als lerende organisatie - Tante Lean

Wij brengen Agile werken naar het onderwijs

We hebben een passie voor het onderwijs, kennen de klappen van de zweep en hebben de sleutel gevonden waarmee het onderwijs beter, leuker en energieker wordt! Door het uit ICT afkomstige Agile werken te vertalen naar het onderwijs. 

Met ons Agile onderwijsmanifest helpen we scholen meer waarde te creëren bij verandering, vernieuwing of verbetering. Hierdoor ontstaan ongekende niveaus van productiviteit, kwaliteit en betrokkenheid. 

Keer op keer weer.

Al meer dan 5 jaar.

De school als lerende organisatie - Tante Lean

losse opleiding

Of je nu nieuw bent in de wereld van agile werken of al gevorderd. We hebben voor elk wat wils! Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Naast algemene opleidingen, kun je je ook aanmelden voor een van de specialistische opleidingen.

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Powerweek

We zijn een jong en energiek team. We houden van aanpakken, van doen! Deze energie brengen wij ook over op de teams die we begeleiden. Die energie ontstaat door het realiseren van zelforganisatie: wij leggen het eigenaarschap bij de teams.

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Teamscholingstraject

Blijere medewerkers, meer tijd, meer energie én beter onderwijs. Met het traject haal je ons in huis, letterlijk. Gedurende het jaar begeleiden we de teams, brengen we samen verandering teweeg maar maken we onszelf ook misbaar door de teams op te leiden.

Zij gingen je voor

Al meer dan vijf jaar begeleiden wij scholen bij het plezierig samenwerken in teams. En met succes.
scholen gingen je voor
0 +
onderwijsprofessionals geholpen
0 +
post-its gingen er doorheen
0 +
koppen koffie gedronken
0 +

​​Tante Lean helpt het onderwijs meer waarde te creëren bij verandering, vernieuwing of verbetering. Hierdoor ontstaan ongekende niveaus van productiviteit, kwaliteit en betrokkenheid.

Maak écht een verschil met de Tante Lean Powerweek

Je wilt graag meer plezier in je werk, meer resultaat in minder tijd en je wilt een team dat betrokken is en minder afhankelijk is van jou. Geen ellenlange vergaderingen meer die niks opleveren, maar gerichte meetings waar concrete actielijsten uitkomen én ook nog eens op tijd klaar zijn.

Als jij voelt dat het tijd is voor verandering. Dat het tijd is om agile werken te omarmen, om écht een verschil te kunnen maken binnen jouw school. En bovendien kun je wel een energieboost gebruiken. Dan is het tijd voor de Tante Lean Powerweek.

4 opleidingen en als bonus 4x een intervisiebijeenkomst.
Zo ben je direct maximaal toegerust om als Agile-coach aan de slag te gaan op jouw school en leiding te geven in een ontwikkelcultuur.

De school als lerende organisatie - Tante Lean