Doe mee met Tante Lean Powerweek in januari 2025 en mei 2025!

Onze opleidingen & teamscholing

Meer tijd, meer energie en vooral meer plezier in je werk

Bij ons staat met meer plezier en focus samenwerken voorop. We zijn experts in het realiseren van zelforganisatie in het onderwijs. Dat doen we inmiddels al meer dan 5 jaar met passie en succes! Wij helpen jou om meer waarde te creëren bij verandering, vernieuwing of verbetering. Hierdoor ontstaan ongekende niveaus van productiviteit, kwaliteit en betrokkenheid.

Onze expertise is gebaseerd op 3 pijlers:

  • Energie: We zijn een jong en energiek team. We houden van aanpakken, van doen! Deze energie brengen wij ook over op de teams die we begeleiden. Die energie ontstaat door het realiseren van zelforganisatie. 
  • Uit de praktijk: Van leerkracht tot directeur; iedere Agile-coach van Tante Lean komt uit het onderwijs. Je hebt bij ons maar een half woord nodig.
  • Agile: Samenwerken wordt alsmaar complexer en er worden steeds hogere eisen gesteld aan leerkrachten en teamleiders. Het antwoord hierop is een Agile Mindset.
De school als lerende organisatie - Tante Lean

Er zijn drie manieren om met ons aan de slag te gaan:

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Losse opleiding

Of je nu nieuw bent in de wereld van agile werken of al gevorderd. We hebben voor elk wat wils! Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Naast algemene opleidingen, kun je je ook aanmelden voor een van de specialistische opleidingen. Twijfel je over de opleiding die bij je past? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Powerweek

We zijn een jong en energiek team. We houden van aanpakken, van doen! Deze energie brengen wij ook over op de teams die we begeleiden. Die energie ontstaat door het realiseren van zelforganisatie: wij leggen het eigenaarschap bij de teams.

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Teamscholingstraject

Blijere medewerkers, meer tijd, meer energie én beter onderwijs. Het kan! Met het teamscholingstraject haal je ons in huis, letterlijk. Voor even dan. Gedurende het jaar begeleiden we de teams, brengen we samen verandering teweeg maar maken we onszelf ook misbaar door de teams op te leiden. Zo kunnen jullie als school na dit jaar zonder ons door.

De school als lerende organisatie - Tante Lean
De school als lerende organisatie - Tante Lean

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO-geregistreerd. Voor de Agile-coach in het onderwijs (ACO 1) krijg je 20 punten voor het schoolleidersregister PO.