Doe mee met Tante Lean Powerweek in januari 2025 en mei 2025!

Bonus sessie - sparringsgesprek

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Sparringsgesprek met een ervaren trainer van tante lean

Stel, je bent met agile aan de slag binnen jouw school, maar je loopt tegen bepaalde dingen aan, zou graag eens willen sparren op niveau of succesverhalen willen horen van anderen. Dat kan tijdens een sparringsgesprek.

Dit kun je zien als een Tante Lean bonus uurtje. Als je namelijk de opleiding Agile-coach in het onderwijs 1, Agile-coach in het onderwijs 2 of Liberating Structures hebt gevolgd, krijg je zo’n bonus sessie cadeau.

Tijdens zo’n gesprek delen de cursisten hun successen, uitdagingen en vragen van de afgelopen periode met de trainers en met elkaar. Op deze manier leert iedereen van elkaar en hoef je zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden. Win-win!

praktische informatie over het sparringsgesprek

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Locatie:

Online via Zoom

De school als lerende organisatie - Tante Lean

eerstvolgende start mogelijkheid

13 juni 2022

De school als lerende organisatie - Tante Lean

Duur:

Twee uur

investering

inplannen voor deelnemers

Deelnemers van de opleidingen Agile-coach in het onderwijs 1, Agile-coach in het onderwijs 2 en Liberating Structures krijgen een sparringsgesprek cadeau! Neem via onderstaande button contact op om deze in te plannen.

Losse bonus sessie boeken

Wil je een losse bonus sessie boeken? Dat kan! Ook als je nog geen opleiding bij ons hebt gevolgd kun je een sparringsgesprek boeken. Meld je aan via onderstaande button en kies direct een datum die bij je past.