fbpx
FAQ items aan het laden...
Agile Amsterdam 20202020-08-25T14:30:26+02:00

Agile Amsterdam is hét Agile-event van het jaar. Deze vierde editie staat het event in het teken van de kruisbestuiving tussen het bedrijfsleven en het onderwijs met Tante Lean als officiële partner. De focus zal liggen op hoe er meer zelforganisatie en eigenaarschap ontstaat met behulp van praktische tools uit de Agile-wereld.

In zowel het bedrijfsleven als het onderwijs zijn er constant nieuwe leermomenten. Toch werken beide werelden nauwelijks samen of leren zij van elkaar. Tijdens Agile Amsterdam gaan we deze uitdaging aan door twee businesstrajecten en een onderwijstraject aan te bieden. De trajecten zijn zo ontworpen dat je aan beide trajecten kunt deelnemen en de kruisbestuiving tussen het bedrijfsleven en onderwijs kunt ervaren. 

Daarnaast worden er verschillende gecertificeerde trainingen en masterclasses gegeven om je te helpen jouw organisatie te transformeren en Agility in het onderwijs te brengen. 

Stel je eigen week samen! Je kunt alle trainingen, conferentie en masterclasses los van elkaar of gecombineerd volgen.

Agile Amsterdam is voor iedereen die wil leren hoe je Agile werken in je eigen (onderwijs)organisatie kunt toepassen: leerkrachten, bestuursleden, scrum-teamleden, scrum-masters, producteigenaren, agile-coaches, bouwcoördinatoren, portfolio-eigenaren en leidinggevenden.

Agile Amsterdam x Tante Lean

Voorafgaand aan het congres zal Tante Lean de volgende opleiding verzorgen:

Laatste nieuws

Programma Agile Amsterdam 2020

juni 16th, 2020|Agile Amsterdam|

Een paar weken geleden besloten we al dat Agile Amsterdam doorgaat, omdat we het thema (Agile in het onderwijs) gewoon té belangrijk vinden. In welke vorm dat zou zijn, daar waren we nog niet helemaal over uit. Door alle coronarestricties liepen we tegen verschillende problemen aan: het [...]

Claire Boonstra is keynote-spreekster Agile Amsterdam 2020

mei 22nd, 2020|Agile Amsterdam|

Als alles verandert: terug naar het universeel menselijke Door Claire Boonstra We leven in exponentiële tijden waarin enkel de snelheid van ontwikkeling enigszins valt te voorspellen – niet wat dat zal betekenen. De ontwikkeling van het coronavirus verliep exponentieel: elke paar dagen zagen we een verdubbeling [...]

Meer Berichten Laden

Aftermovie Agile Amsterdam 2019

Nils Oud Incrementor

Agile Amsterdam is het jaarlijkse Agile-event van Incrementor. Incrementor is een internationaal en toonaangevend Agile-bureau met hun thuisbases in Amsterdam én New York. Tijdens het event van dit jaar zal Incrementor vertegenwoordigd worden door o.a. Nils Oud. Nils is gespecialiseerd in Scrum in de klas.